Interview met Annemieke haar sport en dieet succes verklaard

Vandaag gooien we het eens over een andere boeg. We hebben recent een interview afgenomen met Annemieke, een vrouw uit Vlaardingen die in rap tempo 40 kilo is afgevallen. Een succes inspiratie verhaal dus en ik weet dat jullie daar van smullen.

Enfin, without further ado, hier is Annemieke aan het woord over haar dieet succes. Hallo beste lezertjes. Ja veel mensen in mijn omgeving stelden mij de vraag hey Annemieke wat is nou jouw secret formula hoe ben jij in zo kort tijdsbestek zoveel kilo’s afgevallen. Ik ga dit vandaag aan jullie verklappen!

Allereerst, ben ik gaan bewegen. Wat dan? Nou ik heb me aangemeld voor water polo. Tweemaal per week ga ik naar het lokale zwembad en dan trainen we. Ik ben helemaal kapot als ik van de training kom. Het is een intensieve sport. Ik als water rat zijnde voel me hier echter wel lekker bij. Ik moet wel motivatie hebben om te bewegen namelijk het is niet zo dat ik buiten doelloos kan rond rennen dan verveel ik me zo!

Een tweede punt is het dieet. Ik ben koolhydraatarm gaan eten en tevens vervang ik 1 maaltijd per dag door een shake. Specifiek de koolhydraatarme shake van Be-Slank.nl. Het is echt een lekkere shake die louter natuurlijke inhoud bevat. Geen e-nummers en dat soort zaken dat moet ik niet hebben. Ze hebben meerdere smaken maar triple chocolate is toch wel mijn favoriet. Ik neem de shake in de ochtend want ik ben zeg maar niet zo een ontbijt persoon. Als ik een hele zware training heb gehad wil ik hem ook wel eens in de avond nemen, om mezelf te belonen. Ja want deze shake ik kijk er echt naar uit hij is echt lekker. Voor choco fans deze moet je nemen maar ik heb vernomen dat de andere smaken ook echt de moeite waard zijn veelal fruit smaken zijn dat.

De volgende keer probeer ik denk het holistische Be-Slank afslankpakket. Dan kun je namelijk meerdere smaken proberen en je krijgt er ook repen bij die ik nog wel eens zou willen proberen wat soms voor de buis in de avond heb ik toch zin in een vaste snack en dit zou een goede oplossing kunnen zijn voor dit probleem.