Een sportief cadeau

Het is weer bijna zomer! Waarschijnlijk ga jij als sportschoolhouder tijdens de zomer lekker veel bewegen in de buitenlucht. Dit kan mooi tijdens een sportieve vakantie, zoals kanoën in Frankrijk of mountainbiken in de Ardennen. Meer sportieve mensen zullen in deze tijd van het jaar niet meer graag binnen sporten. Tegen de warmte binnen kan vaak geen airco op, en buiten zijn tal van mogelijkheden om goed in beweging te zijn. Hoe kun je er dan voor zorgen dat mensen een beetje aan je denken terwijl ze niet bij je in de sportschool sporten?

Nuttige reclame

Vaak draag je wanneer je gaat sporten speciale sportkleding, die er niet alleen voor zorgt dat zweet niet vastgehouden wordt, maar ook snel kan verdampen. Deze sportshirts kunnen een mooie rol spelen voor jouw bedrijf. Naast het uitdelen van zulke sportshirts aan je medewerkers, kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om bedrukte sportshirts te geven aan mensen die voor langere tijd lid willen worden voor jouw vereniging.

Kies bijvoorbeeld voor verschillende kleuren, waar het toekomstig lid zelf uit kan kiezen, zodat het een meer persoonlijk cadeau wordt. Hier zit nog een bijkomstig voordeel aan. Wanneer je een mooi en goed zittend shirt hebt, waarom zou je deze dan niet vaker dragen wanneer je aan het sporten bent? Met een mooi sportshirt dat bedrukt is bereik je dus twee dingen: Tevreden klanten en gratis reclame. Klinkt als een goede deal, toch?

Subtiele bedrukking

Nu is natuurlijk de drang groot om een hele bedrukte collectie te maken voor al je contacten. Bedrukte broekjes naast de shirts, petjes en nog veel meer. Dit is echter niet altijd de beste keuze om meerdere redenen. Zo wil je ten eerste je klanten of contacten niet in mogelijke ANWB-koppels veranderen en een geheel sportpak gaat mensen vaak wat te ver. Om deze reden wordt het gewaardeerd wanneer er in ieder geval een poging wordt gedaan om subtiel te zijn met jouw relatiegeschenk.

Heuptassen met logo zijn daarom het perfecte cadeau dat niet te opzichtig is, maar wel heel veel nut heeft voor jouw doelgroep. In een sportbroek zitten geen, of erg wijde zakken, waardoor je niet echt een huissleutel of telefoon mee kan nemen. Je zou hiervoor een jack of iets dergelijks mee kunnen nemen, maar in de zomer wordt dit natuurlijk veel te warm. Hiernaast kunnen je telefoon of sleutels hier uit trillen wanneer je aan het sporten bent. Optimaal dus, zo’n heuptas voor bij het sporten. Dit maakt het gelijk een perfect relatiegeschenk voor de mensen met wie jij te maken hebt.

Ideaal als relatiegeschenk

Je wilt als sportschool natuurlijk wel wat doen voor jouw relaties, of dit nou je werknemers of langdurige klanten zijn. Je kan je waardering goed laten zien met behulp van een nuttig cadeau, zoals bijvoorbeeld een mooi bedrukt sportshirt of een handige heuptas, met je raad het al, bedrukking van jouw sportschool er op. Hiermee wordt je niet vergeten en maak je ook je relaties blij met een handig cadeau.