Bloed, zweet en … Covid-19

Fit en gezond blijven in deze tijden van nationale blokkades en sociale afstand kan zowel mentaal als fysiek een uitdaging zijn. Isolatie van vrienden en familie kan ons allemaal een beetje plat en ongeïnspireerd laten voelen. Een oplossing die meerdere voordelen biedt, is het gebruik van een personal trainer.

Een goede personal trainer motiveert je, geeft je dag focus, geeft nuttig advies bij het volgen van een uitgebalanceerd dieet en zorgt ervoor dat je je persoonlijke doelen bereikt. Een thuistraining verhoogt je hartslag, laat je bloed pompen, waardoor die goed gevoel endorfine vrijkomt. Een geweldige manier om uw dag te beginnen of te eindigen.

Het is duidelijk hoe belangrijk het is om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen. Door zich aan eenvoudige, gemakkelijk te volgen regels te houden, is ieders veiligheid gegarandeerd. Bovenaan de lijst voordat uw training begint, is voorbereiding. Idealiter zouden uw trainingssessies buiten in uw achtertuin plaatsvinden. Deze omgeving zorgt voor de grootste sociale afstand en minimaliseert mogelijke transmissiepunten.

Maar voor veel mensen is buiten trainen niet mogelijk of te onpraktisch. Dus als u binnenshuis traint, bereid uw kamer dan dienovereenkomstig voor: Verplaats de meubels om de maximale afstand tussen u en uw trainer te behouden. Open ramen en deuren om vrij stromende frisse lucht toe te laten. Studies hebben aangetoond dat goede ventilatie de overdracht vermindert. Spray de deurgrepen voor en na elke sessie met alcohol. Plaats oefenmatten zo ver mogelijk uit elkaar. Als u oefencycli gebruikt, moeten deze tussen de trainingen ook met alcohol worden besproeid.

Tip: jouwpersonaltraineraanhuis.nl/

Gebruikelijke handdrukken of elke vorm van lichamelijk contact moeten worden vermeden. Controleer de lokale richtlijnen om er zeker van te zijn dat u de aanbevolen / vereiste sociale afstand tussen elkaar volgt. Muziek kan worden afgespeeld via een Bluetooth-verbinding, waardoor nog een contactpunt voor Covid-overdracht wordt verwijderd. Tijdens uw training dienen zowel u als uw trainer N95-gezichtsmarkeringen te dragen.

U kunt betalen via bankoverschrijving, Paypal of een van de vele andere contactloze betalingssystemen. Als contant geld opnieuw moet worden ingewisseld, spuit dan met alcohol en wacht minimaal 30 seconden voordat de sterilisatie effect heeft.

Uitgelicht: Personal Trainer Kosten | Personal Trainer aan Huis Uurtarief [2021]

Na de training de kamer zorgvuldig reinigen en desinfecteren. Kleding wordt onmiddellijk gewassen, en gescheiden van ander wasgoed. Het is belangrijk om na verloop van tijd niet zelfgenoegzaam te worden. Een goed idee is om de stappen van tevoren op te schrijven en ze voor elk bezoek van je personal trainer te raadplegen.

Kies een trainer die jouw toewijding aan een Covid-veilige training deelt en blaas de blues weg, zodat je gemotiveerd en fit blijft terwijl we deze uitdagende tijden doorkomen.